Ontsnap even aan de dagelijkse chaos en drukte

MINDER STRESS MET
DE KRACHT VAN STILTE

Met behulp van stilte (weer) in beweging komen

Stress weg, lentekriebels aan!

Een stilte wandeling is een bijzondere ervaring waarbij je wordt uitgenodigd om je zintuigen te openen en te genieten van de stilte, de frisse lucht en de prachtige natuur om je heen. Je zult je ontspannen en verfrist voelen na afloop.

Maak prioriteit van je eigen welzijn

Uitstellen kan leiden tot een ophoping van stress, spanningen en negatieve emoties. Een stilte wandeling kan je helpen om deze gevoelens te verminderen en weer in balans te komen.

Samen (weer) je innerlijke rust terug vinden

Een stilte wandeling onder begeleiding van een Outdoor Life Coach kan je helpen om de connectie met de natuur te vergroten en je een gevoel van voldoening en welzijn te geven.

Begeleiding van een gecertificeerde Outdoor Life Coach:

Een betrouwbare, transparante en gepassioneerde coach die graag samen werkt aan het ontwikkelen van een positieve mindset en meer plezier in het leven.

Neem geen risico's

Investeer vandaag nog in jouw gezondheid

Herken je dit?

 Vind jij het maken van keuzes moeilijk en ben je het overzicht over het leven een beetje kwijt? Voel je je hierdoor eenzaam en leeg? Je voelt je geleefd, alsof je niet zelf de keuzes maakt.

Twijfelt en piekert over  je opleiding, carrière, partnerkeuze en andere keuzes die je moet maken in het leven.


De perfecte manier om jezelf op te laden en weer in balans te komen

Silent Walking Experience

Ontsnap aan de chaos en laat mij je helpen de balans te vinden en stress te verminderen tijdens onze stilte wandeling. De perfecte manier om te ontspannen en innerlijke rust te vinden.

Beleef de rijke geschiedenis in de Amsterdamse Waterleidingduinen

Boeren, jagers en landheren hebben in de duinen gebouwd, gejaagd en geleefd en hun sporen achtergelaten. De bunkers zijn een erfenis van de Tweede wereldoorlog. De duinen zijn van grote cultuurhistorische waarde.

Een mooie wandelroute van ongeveer 2 uur en geschikt voor beginners

Deze witte paaltjesroute van 3,8 km vanaf ingang Zandvoortselaan biedt vele vergezichten en bunkers.

Laatste details over de activiteit die je niet wilt missen

De Silence Walk Adventure is inclusief de entree voor toegang tot de Amsterdamse Waterleidingduinen en een kopje koffie of thee na afloop.

Zorg voor meer balans in je leven

Jezelf vertellen wat je allemaal wel of niet ‘moet’ doen beperkt je enorm in je zelfontwikkeling en is een stressbron die ten koste gaat van je wilskracht. Door vandaag nog aan de slag te gaan, kun je ontdekken wat het voor jou voor verschil gaat maken!

Door je focus terug te halen en de doelen die je hebt gemaakt ook echt te willen nastreven, zorg je (weer) voor meer balans en geluk in je leven. Het is een soort wake-up call en na afloop zal je een goed gevoel overhouden. Het wordt allemaal een stuk duidelijker en hierdoor weet je echt wat je dagelijks te doen staat.

 

Voorkom stress en de gevolgen

Stress kan gevolgen met zich meebrengen. Denk aan slapeloosheid, een verminderde weerstand, concentratieproblemen of zelfs angst- en paniekaanvallen. Te lang te veel stress, of spanning, zorgt ervoor dat je hersenen minder goed functioneren. Hierdoor kun je bijvoorbeeld vaker dingen gaan vergeten, snel afgeleid zijn en gevoeliger zijn voor negatieve emoties.

Stress kan zich uitmonden naar lichamelijke klachten, zoals: hoofdpijn, nek- en rugklachten, klachten in de maag en/of darmen. Als je niet oppast, dan kan de stress op de lange termijn leiden tot een burn-out, depressiviteit en angststoornissen.

START VANDAAG MET DE

Outdoor Life Coach

Dennis Barends

Als een Outdoor Life Coach maak ik coaching sessies leuker en makkelijker door de communicatie open, transparant en luchtig te houden. Ik kijk naar oplossingen die het beste bij de coachee past en bekijk dit vanuit een positieve mindset.

Ik laat zien dat verandering plezier oplevert en begeleidt dit op een behapbare manier naartoe. Motiveer coachees om verantwoordelijkheid te nemen om zelf de verandering te realiseren. Ik ben er om de coachees te begeleiden en te helpen, maar laat de verantwoordelijkheid bij hem of haar. Ik weet hoe de motivatie en inzet van mijn coachees kan vergroten met behulp van motivatietechnieken.

Ik heb een erkende opleiding als Outdoor Life Coaching bij ‘The International Institute For Outdoor Life Coaching’ met succes afgerond.

Ik hou intervisies met andere coaches, waarin klantcases en coaching technieken besproken worden. Ik volg regelmatig trainingen en cursussen om op de hoogte te blijven van het vakgebied en om nieuwe vaardigheden aan te leren. En daarnaast heb ik ook een eigen coach om mezelf op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen. Want hoe beter en zekerder je als coach in je vel zit, hoe beter je coachees kunt helpen. 😊

Vanzelfsprekend wil ik ongezonde symbiose voorkomen, waarbij mijn coachees te afhankelijk worden. De coachees gaan dan een onnodig lang coaching traject aan, en vinden het moeilijk te functioneren zonder coaching.

Silent Walking Experience

Met één wandeling minder Stress met de kracht van stilte!

Pak 50% voordeel en betaal nu tijdelijk slechts € 14,95 (excl. btw)

Tijdens de Silent Walking Experience gaan we aan de slag om jouw stressniveau te verbeteren, je laten connecten met je onderbewustzijn en je te laten verbinden met de natuur waardoor je weer kan opladen en inspiratie krijgt. De sessie duurt ongeveer 120 minuten en is een mooie start om van je gezondheid weer een prioriteit te maken. 

Deze deelnemers zijn fans!

"Ik ben zo blij dat ik deze stilte wandeling met deze Outdoor Life Coach heb gedaan! Het was een geweldige ervaring om de natuur te verkennen en tegelijkertijd innerlijke rust te vinden. De coach was vriendelijk, behulpzaam en straalde zelf veel rust uit. Ik kijk uit naar de volgende wandeling!"
Olga de Meij
Deelnemer
"De een-op-een stilte wandeling was de meest rustgevende en verkwikkende ervaring die ik ooit heb gehad. Het was geweldig om in volledige stilte door de natuur te wandelen, zonder andere personen om me heen. Het was de perfecte manier om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en me te concentreren op mijn eigen welzijn. Ik kan deze ervaring ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar innerlijke rust en ontspanning!"
Hendricus Raymakers
Deelnemer

Meer weten?

Veelgestelde vragen

Een stilte wandeling is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een moment van rust en ontspanning, en die graag de kracht van de natuur wil ervaren. Het kan vooral nuttig zijn voor mensen die last hebben van stress, angstgevoelens of andere mentale gezondheidsproblemen, maar het kan ook geschikt zijn voor mensen die gewoon even willen ontsnappen aan de dagelijkse drukte en de verbinding met de natuur willen versterken. Er zijn geen specifieke leeftijds- of fysieke vereisten om deel te nemen aan een stilte wandeling, maar de deelnemers moeten wel in staat zijn om een aantal km's te kunnen wandelen. 

Onze stilte wandelingen zijn flexibel en te boeken via onze online agenda. Hierdoor zijn er verschillende mogelijkheden om aan een wandeling deel te nemen. Op die manier kunnen we ons aanbod afstemmen op jouw persoonlijke behoeften en beschikbaarheid. Neem gerust een kijkje in onze online agenda en plan je stilte wandeling op een dag en tijd die voor jou werkt! Je kan na betaling direct een afspraak maken voor je eerste sessie via de online agenda.

Onze stilte wandelingen gaan in principe altijd door, omdat wij geloven dat de natuur op elk moment prachtig is en kan bijdragen aan ontspanning en welzijn. Zelfs bij regen kan een wandeling in de natuur heel verkwikkend zijn en kan het ervaren van de elementen je een gevoel van kracht geven. In het geval van regen dien je te zorgen voor passende kleding en uitrusting, zodat je droog blijft en van de wandeling kunt genieten.

Veiligheid is onze hoogste prioriteit en daarom zullen we bij extreem weer (code oranje/ rood) de sessie kosteloos verplaatsen naar een andere datum. Deelnemers worden hier tijdig van op de hoogte gebracht.

We begrijpen dat er soms onverwachte dingen kunnen gebeuren waardoor je een sessie mist. Als je ziek bent of om andere redenen niet aanwezig kunt zijn, bieden we graag de mogelijkheid om de sessie kosteloos te verplaatsen naar een andere datum.

Neem gerust contact met ons op om dit te regelen en we zullen ons best doen om een nieuwe datum te vinden die voor jou werkt. We hopen dat je snel weer in staat bent om deel te nemen aan onze sessies.

Wij streven ernaar om onze locaties zorgvuldig te selecteren en kiezen altijd voor plaatsen die gemakkelijk te bereiken zijn met het openbaar vervoer en/of de auto. Wij adviseren om van tevoren de route te plannen en rekening te houden met eventuele parkeerkosten. Mocht je nog vragen hebben over de locatie of bereikbaarheid, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

We waarderen het zeer als klanten tips en advies willen delen. We willen graag zorgen voor de beste klantervaring en horen graag jouw ideeën en suggesties. Om je tips en advies te delen over Mindset Stories, kun je een e-mail sturen naar contact@mindsetstories.nl. We nemen alle suggesties serieus en zullen ons best doen om jouw ervaring te verbeteren. Bedankt voor je vertrouwen in Mindset Stories en we kijken uit naar jouw feedback.

Helaas is het niet toegestaan om jouw hond mee te nemen naar de stilte wandeling. Dit heeft te maken met het feit dat het gebied waarin de stilte wandeling plaatsvindt, een beschermd natuurgebied is.

Om de flora en fauna in dit gebied te beschermen, zijn er bepaalde regels opgesteld. Het meenemen van huisdieren, zoals honden, kan hierbij schade veroorzaken aan het milieu.

Daarnaast is het belangrijk om te benadrukken dat huisdieren onberekenbaar kunnen zijn. Dit kan een negatief effect hebben op de beleving van de stilte wandeling voor andere bezoekers, die juist op zoek zijn naar rust en stilte in de natuur.

Tijdens de stilte wandeling ben je niet telefonisch bereikbaar. Het doel van de stilte wandeling is om volledig in het moment te zijn, de omgeving te ervaren en innerlijke rust te vinden. Het is belangrijk om tijdens de wandeling niet gestoord te worden door externe prikkels zoals telefoongesprekken.

Bovendien kan het gebruik van de telefoon tijdens de stilte wandeling ook van invloed zijn op de andere deelnemers. Het kan hen uit hun concentratie halen en afbreuk doen aan de ervaring.

Mocht je toch behoefte hebben aan een sessie waarbij je telefonisch bereikbaar moet zijn, dan kan ik je een sessie Outdoor Life Coaching aanbevelen. Hierbij kunnen we samen buiten wandelen en praten, terwijl jij bereikbaar blijft voor belangrijke telefoontjes.

Contactformulier

Heb je nog een andere vraag?