Free Flow Focus Meeting - Mindset Stories

Reserveer vandaag nog jouw gratis Flow Focus Meeting.

Verander je mindset, ontdek jouw kracht tijdens dit gesprek!

Ervaar je stress en een gebrek aan voldoening in je leven? Na dit gesprek zul je een dieper inzicht hebben in jezelf en je persoonlijke groeimogelijkheden. Je zult concrete stappen kunnen identificeren om stress te verminderen, zelfvertrouwen op te bouwen en richting te geven aan je leven.

Een greep uit onze succesvolle partners

Samen met zijn enthousiasme, positieve energie en aandacht voor de anderen, brengt Dennis een speciaal coaching talent met zich mee.

Aangezien ik een hele positieve ervaring heb met Dennis , kan ik hem ten zeerste aanbevelen voor de toekomstige functie als professionele coach. Dennis is een gedreven, empathisch, accurate en servicegerichte medewerker, die altijd klaar staat voor collega’s. Binnen onze organisatie is hij een gewaardeerde collega geweest. Samen met zijn enthousiasme, positieve energie en aandacht voor de anderen , brengt Dennis een speciaal coaching talent met zich mee. 

Stichting RumiSheyda Sassani (Oprichter)

Klantresultaten

Met de ondersteuning van een ervaren coach aan je zijde, ben je klaar om je volledige potentieel te ontketenen en stappen te zetten naar een leven van vervulling, vreugde en succes. Dus waar wacht je nog op?

Dennis als freelance trainer die online een groep van Restaurant General Managers coacht met de werving & selectie van nieuwe medewerkers.

Over Dennis
Mindset Coach Dennis bekijkt de mogelijkheden

Gemiddelde beoordeling van een 9,8​

4,9 / 5,0 op basis van geverifieerde reviews
5/5
De coach straalde zelf veel rust uit...
"Ik ben zo blij dat ik deze stilte wandeling met deze Mindset Coach heb gedaan! Het was een geweldige ervaring om de natuur te verkennen en tegelijkertijd innerlijke rust te vinden. De coach was vriendelijk, behulpzaam en straalde zelf veel rust uit. Ik kijk uit naar de volgende wandeling!"
Olga de Meij
Deelnemer
Dennis quickly will add value...
Dennis provided talent acquisition and recruitment strategy support to our KFC business in particular focusing on the recruitment strategy for three new restaurants and building our restaurant management candidate pool. I found Dennis to be an innovative thinker, who was always seeking creative solutions to our talent shortages. As an interim manager, he was still an active member of our HR team, contributing outside of his scope of engagement and quickly building relationships internally. His broad general management experience helps him quickly grasp key issues and work to a solution. I wish him success in his next interim management opportunity and know that he will quickly add value to any organisation.
Janita Chapman
Head of Human Resources |
Collins Foods Europe (KFC)
Dank je wel Dennis!
Dank je wel Dennis! Dennis heeft binnen Slagharen diverse projecten begeid en medewerkers geïnspireerd! Binnen onze beveiligingsorganisatie heeft Dennis in een korte tijd structuur aangebracht. De nuchtere aanpak en focus op structuur en mens pastte goed binnen onze organisatie. Leuk elkaar na 20 jaar weer zakelijk te treffen!
Dave Storm
Algemeen Directeur |
Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Het was een geweldige ervaring...
"De een-op-een stilte wandeling was de meest rustgevende en verkwikkende ervaring die ik ooit heb gehad. Het was geweldig om in volledige stilte door de natuur te wandelen, zonder andere personen om me heen. Het was de perfecte manier om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en me te concentreren op mijn eigen welzijn. Ik kan deze ervaring ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar innerlijke rust en ontspanning!"
Hendricus Raymakers
Deelnemer
Dennis kan ik zeker aanbevelen...
Dennis heeft ons als Palace Hotel Zandvoort geholpen om een aantal essentiële functies te vervullen als recruiter. Het is zeer plezierig om met Dennis samen te werken, naast zijn zeer professionele houding is Dennis ook iemand waar je mee kan sparren over verschillende zaken. Dennis dank je wel en ik kan je zeker aanbevelen bij andere bedrijven!
René van Wielink
General Manager |
Palace Hotel Zandvoort
Dennis is een speciaal coachtalent...
Aangezien ik een hele positieve ervaring heb met Dennis , kan ik hem ten zeerste aanbevelen voor de toekomstige functie als professionele coach. Dennis is een gedreven, empathisch, accurate en servicegerichte medewerker, die altijd klaar staat voor collega’s. Binnen onze organisatie is hij een gewaardeerde collega geweest. Samen met zijn enthousiasme, positieve energie en aandacht voor anderen, brengt Dennis een speciaal coaching talent met zich mee. Als opdrachtgever van Dennis kunnen wij bevestigen dat wij prettig en vruchtbaar hebben samengewerkt.
Sheyda Sassani
Oprichter | Stichting Rumi
0
Mensen geholpen
0
Jaar ervaring
0
Samenwerkingen aagegaan

Antwoorden op de meest gestelde vragen

Heb je een vraag die er niet tussen staat? Stuur hem gerust naar contact@mindsetstories.nl

Tijdens het gratis intakegesprek kun je verwachten dat we kennismaken, jouw doelen en behoeften bespreken, en bekijken hoe mijn coaching jou kan ondersteunen om jouw doelen te bereiken.

Voor het intakegesprek is het handig om vooraf Zoom te installeren als je dat nog niet hebt gedaan. Zorg er ook voor dat je een stabiele internetverbinding hebt of goede wifi, zodat we zonder onderbrekingen kunnen praten. Kies een rustige ruimte waar je vrijuit kunt praten en waar je niet gestoord wordt. Het kan handig zijn om een notitieblokje en pen bij de hand te hebben om eventuele gedachten of vragen tijdens het gesprek op te schrijven. Op die manier kunnen we efficiënt en effectief gebruikmaken van de tijd die we hebben voor ons gesprek.

Absoluut, als Mindset Coach heb ik een professionele verplichting om de vertrouwelijkheid van ons gesprek te waarborgen. Het intakegesprek is specifiek bedoeld om een vertrouwensband op te bouwen, zodat je vrijuit kunt praten over je doelen, uitdagingen en persoonlijke situatie. Alles wat tijdens ons gesprek wordt besproken, blijft strikt tussen ons, en je kunt erop vertrouwen dat jouw privacy gerespecteerd wordt.

 
 
 
 

Het intakegesprek duurt doorgaans 45 minuten, wat meestal voldoende tijd biedt om jouw doelen en behoeften te bespreken. In mijn agenda plan ik echter altijd 60 minuten in, inclusief 15 minuten extra voor eventuele uitloop. Op die manier hebben we voldoende tijd om alle vragen te behandelen en eventuele verdere details te bespreken. 

Tijdens het intakegesprek zullen we samen de belangrijkste doelen bespreken die je wilt bereiken. We zullen ook mogelijke obstakels verkennen die je zou kunnen tegenkomen, en ik zal enkele algemene tips en strategieën delen om deze obstakels te overwinnen. Het doel van deze kennismaking is om een duidelijk beeld te krijgen van jouw behoeften en doelen.

Er zijn geen kosten verbonden aan het intakegesprek en er zijn geen verplichtingen na afloop. Het is een vrijblijvende kennismaking waarin we kunnen bepalen of coaching geschikt is voor jou en of ik eventueel de juiste mindset coach ben om je te ondersteunen.

Na het intakegesprek zullen we samen bespreken wat de vervolgstappen kunnen zijn. Dit kan variëren afhankelijk van jouw behoeften en doelen. Het is een vrijblijvende kennismaking waarin we kunnen bepalen of verdere coaching passend is en of we een goede match zijn om samen te werken.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle gave nieuwtjes, tips en tricks? Laat je e-mail achter en ontvang maandelijks een dosis inspiratie direct in je inbox!

We’ll Keep In Touch!

Dennis