Sheyda Sassani
Sheyda Sassani
Oprichter - Stichting Rumi
Lees verder
Aangezien ik een hele positieve ervaring heb met Dennis, kan ik hem ten zeerste aanbevelen als professionele coach. Dennis is een gedreven, empathisch, accurate en servicegerichte medewerker, die altijd klaar staat voor collega’s. Binnen onze organisatie is hij een gewaardeerde collega geweest. Samen met zijn enthousiasme, positieve energie en aandacht voor de anderen, brengt Dennis een speciaal coaching talent met zich mee. Als opdrachtgever van Dennis kunnen wij bevestigen dat wij prettig en vruchtbaar hebben samengewerkt.
Janita Chapman
Janita Chapman
Head of Human Resources - Collins Foods Europe
Lees verder
Dennis ondersteunde onze KFC-activiteiten bij het werven van talent en het bepalen van de wervingsstrategie voor drie nieuwe restaurants. Daarnaast verzorgde hij nieuw talenten voor alle management posities binnen Nederland. Ik vind Dennis een innovatieve denker, die altijd op zoek is naar creatieve oplossingen voor ons tekort aan talent. Als interim-manager was hij een actief lid van ons HR-team en bouwde hij intern snel relaties op. Zijn brede algemene managementervaring helpt hem snel belangrijke problemen te doorgronden en naar een oplossing toe te werken. Ik wens hem succes bij zijn volgende interim management opdracht en ben ervan overtuigd dat hij snel waarde aan elke organisatie zal toevoegen.
René van Wielink
René van Wielink
General Manager - Palace Hotel Zandvoort
Lees verder
Dennis heeft ons als Palace Hotel Zandvoort geholpen om een aantal essentiële functies te vervullen als recruiter. Het is zeer plezierig om met Dennis samen te werken, naast zijn zeer professionele houding is Dennis ook iemand waar je mee kan sparren over verschillende zaken. Dennis dank je wel en ik kan je zeker aanbevelen bij andere bedrijven!
Dave Storm
Dave Storm
Algemeen Directeur - Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Lees verder
Dank je wel Dennis! Dennis heeft binnen Slagharen diverse projecten begeleid en medewerkers geïnspireerd! Binnen onze beveiligingsorganisatie heeft Dennis in een korte tijd structuur aangebracht. De nuchtere aanpak en focus op structuur en mens paste goed binnen onze organisatie. Leuk elkaar na 20 jaar weer zakelijk te treffen!
Vorige
Volgende

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle gave nieuwtjes, tips en tricks? Laat je e-mail achter en ontvang maandelijks een dosis inspiratie direct in je inbox!

We’ll Keep In Touch!

Dennis